Gode grunner til å velge Eskoleia Barnehage

  • Vi setter barnet i fokus og er stolte av vårt kreative miljø som preges av glede, humor og latter.
  • Vi legger til rette slik at barna utvikler seg og bygger selvtillit gjennom å mestre og gjennom å få lov til å være seg selv.
  •  Vi satser på små barnegrupper, stor voksentetthet og et godt kvalifisert personale. Dette gjør at vi har plass og tid til å se og veilede barna på en positiv måte.
  • Vi har løpende opptak hele året.

 

Les mer om prosessen og søk plass i Eskoleia Barnehage HER!

Dette sier foreldrene

Ieva Juceviciute – “Vi bruker et annet språk hjemme, så merker vi veldig godt at barna lærer veldig mye i barnehagen. De har lært norsk språk gjennom lek og samlingsstunder”.

Ine Moen: “I Eskoleia Barnehage føler man seg trygg og ivaretatt. Veldig trygge og omsorgsfulle voksne som tar vare på barna dine”.

Linda Kristin Unumb: “Hovedårsaken til at jeg valgte Eskoleia for flere barn er fordi de voksne byr på seg selv og gir så mye glede til barn og voksne”.

Les mer om prosessen og søk plass i Eskoleia Barnehage HER!

Tilvenning i barnehagen

I utgangspunktet settes det av 3 dager til tilvenning i barnehagen for nye barn og foreldre. Vi understreker imidlertid at vi tilrettelegger for individuell tilvenning dersom det er behov for dette. Det viktigste er at både barn og foreldre føler seg trygge og godt ivaretatt når de starter i barnehagen hos oss.

Søk plass hos oss

Eskoleia barnehage har fortløpende opptak hele året – så hos oss kan du søke om plass når som helst.

Det er ett hovedopptak per år og søknadsfristen for å være med på hovedopptaket er 1. mars hvert år. Barn som har fylt 1 år innen 30. november det året man søker barnehageplass for, er garantert plass i en av Kongsvinger kommunes kommunale eller private barnehager. Det er samordnet opptak for kommunale og private barnehager.

For søknadsskjema, klikk HER